Wycinki prasowe wykorzystane w periodyku "Opoka"
Zawiera wycinki prasowe z artykułami na różne tematy, które zostały wykorzystane w periodyku "Opoka" nr: 6-7, 10-11, 14 oraz w kilku wcześniejszych numerach
Giertych Maciej Kórnik c 2006 1501
Keywords: Europa; historia; Polska; polityka wewnętrzna; polityka zagraniczna; Kościół katolicki