Kserokopie różnych artykułów
Zawiera wyłącznie kserokopie artykułów na różne tematy głównie dot. polityki na świecie
Giertych Maciej Kórnik c 2006 1507
Keywords: Polska; polityka; zagadnienia; Europa; Ekonomia