Kserokopie różnych artykułów
Zawiera wyłącznie kserokopie artykułów na różne tematy głównie dot. marszałka Józefa Piłsudskiego i bitwy warszawskiej
Giertych Maciej Kórnik c 2006 1508
Keywords: Europa; polityka; zagadnienia; Polska; Ekonomia