Plany artykułów, książek, listów otwartych (1940)
Zawiera: plany artykułów, książek (m.in. ``Nowe czasy''), listów otwartych (m.in. ``List do młodzieży'', ``List do katolików hiszpańskich'', ``List do katolików niemieckich''), fragmenty tekstów
Giertych Maciej Kórnik c 2006 1546
Keywords: Europa; historia; Polska