Literatura na świecie
Zawiera wycinki prasowe zawierające recenzje różnych książek o tematyce historycznej i politycznej, informacje o nowościach wydawniczych
Giertych Maciej Kórnik c 2006 1498
Keywords: Literatura historyczna