Wycinki prasowe wykorzystane w periodyku "Opoka"
Zawiera wycinki prasowe z artykułami na różne tematy, które zostały wykorzystane w periodyku "Opoka" nr: 15-21
Pozostawiono układ materiału przygotowany przez J. Giertycha
Keywords: Polska; polityka zagraniczna; polityka wewnętrzna; historia; Europa; Kościół katolicki