"Droga do katastrofy. Wspomnienia komendanta wojskowego miasta Warszawy z lat 1935-1939
Zawiera: Tom I, Rozdziały I-III oraz Rozdział VIII
Giertych Maciej Kórnik c 2006 1436
Keywords: Polska; historia; Warszawa; m; Wojsko polskie 1935-1939