Kościan. Rezygnacje 16 w
Zawiera wypisy z ksiąg grodzkich: nr 345 z 1509-1551 r. - nr 346 z 1553-1578 r. - nr 347 z 1580-1599 r.
Wypisy nie posiadają układu chronologicznego
Keywords: Kościan; rezygnacje; Genealogia; Rezygnacje grodzkie; Własność majątkowa