Wschowa. Relacje grodzkie
Zawiera tablicę genealogiczną Dobrogosta Bułakowskiego k. 149
Wypisy nie posiadają układu chronologicznego
Keywords: Wschowa; relacje grodzkie; Genealogia; Własność majątkowa