Wypisy z ksiąg grodzkich z lat 1559-1700
Zawiera wypisy z różnych ksiąg grodzkich z oznaczeniem: K.R. z lat 1559-1591. - K.R. 1 z lat 1605-1610. - K.R. 2 z lat 1566-1687. - I.K. z 1700 r. - , P. z lat 1608-1698
Wypisy nie posiadają układu chronologicznego
Keywords: Genealogia; Własność majątkowa