Organizacja wojska polskiego i obronności kraju (1921)
9. Pismo Kierownika Ministerstwa Spraw Wojskowych do Prezesa Rady Ministrów dotyczące organizacji wojskowości
c 2003 1798
Keywords: Polska; wojsko; Wojsko polskie