Korespondencja Stanisława Szeptyckiego (1929)
4. Projekt pisma z kancelarii gen. Szeptyckiego do gen. bryg. Kukiela Mariana prawdopodobnie ręką Kossaka Hipolita 1925 (1) k.
Korespondencja dotyczy głównie wywiadu udzielonego przez Józefa Piłsudskiego w 1925 r. oraz sytuacji w wojsku polskim
Keywords: Polska; wojsko; organizacja; Wojsko polskie