Źródła do Powstania Wielkopolskiego 1918-1919 r (1929)
6. ``Udział powiatu zachodnio-poznańskiego w Powstaniu Wielkopolskim''. Poznań, 1928, k. 84-95
c 2003 1801
Keywords: Wielkopolska; powstanie; Powstania narodowe