Korespondencja z Józefą MacLeod (1992)
Korespondencja Józefy (Lucy) MacLeod z Michaelem i Christiną Żurowskimi-Allan (51) 1992-2002 k. 2-82
Listy M. Żurowskiego-Allana do J. MacLeod wyłącznie jako kopie. - Listy J. MacLeod od 2000 r. pisane inną ręką (m.in.: przez Irenę Tamm)