Wspomnienie o Partici Anderson (1997)
Zawiera materiały związane z osobą Patrici Anderson m.in.: fotografie. - Nekrologi. - Życzenia z kondolencjami (6) 2002 k. 10-16. - Wspomnienia własne M. Żurowskiego-Allana o Patrici Anderson k. 26-40. - Kopia testamentu P. Anderson
Żurowski-Allan Michael Stirling c 2005 170