Kserokopie różnych artykułów
Zawiera wyłącznie kserokopie artykułów na różne tematy głównie dot. polityki na świecie i historii Polski
Giertych Maciej Kórnik c 2006 1511
Keywords: Europa; historia; zagadnienia; Polska; polityka; Ekonomia