Korespondencja od Leszka Romana Jasieńczyk-Krajewskiego (1954)
Bissinger F. 1969 (2) k. 1-8. - Brewka Stefan 1993-1994 i b.d. (5) k. 9-13
Niektóre listy w 2 lub 3 kopiach
Keywords: Anglia; emigracja polska; Emigracja polska w Anglii 20 w.