Korespondencja od Leszka Romana Jasieńczyk-Krajewskiego (1954)
Zawiera korespondencję od Leszka Romana Jasieńczyk-Krajewskiego do następujących nierozpoznanych z nazwiska osób. - 1 wyc. pras.
Niektóre listy w 2 lub 3 kopiach
Keywords: Anglia; emigracja polska; Emigracja polska w Anglii 20 w.