Korespondencja do Antoniego Madeyskiego od Sanguszków (1904)
Korespondencja do Antoniego Madeyskiego od następujących: Sanguszko, Konstancja Anna Maria z Zamoyskich 06.01.1904-10.09.1937 (76) k. 1-162. - Sanguszko, Konstancja Anna Maria z Zamoyskich i Sanguszko, Władysław Roman 12.1909-06.1931 (4) k. 163-167. - Sanguszko, Władysław Roman 05.1925 (1) k. 168.
Franc., pol.
Keywords: Rzeźbiarze polscy; Włochy; Rzeźba polska; Emigracja; artyści; Polska; Artyści plastycy polscy; Gumniska (woj. podkarpackie); Pau (Francja); Podhorce (Ukraina); Sielec (woj. lubelskie); Szczawnica (woj. małopolskie); Rzym (Włochy); Warszawa (woj. mazowieckie); Tarnów (woj. małopolskie); Wilno (Litwa); Biarritz (Francja)