``Rodowód Piastów mazowieckich'' - materiały warsztatowe
``Rodowód Piastów mazowieckich'' - materiały warsztatowe (cz. 1): od Konrada II do Jana, syna Janusza I. Dołączona korespondencja do K. Jasińskiego od Teresy Kiernowskiej z 1996 (k. 26); 2x od Ivana Hlavacka z 1961 (k. 58, 59).
c
Keywords: genealogia; Materiały warsztatowe