Komentarz do |Threni Jeremiae (1584)
Annotata in rhetoricam scripta per me Johannem Pisarzowsky anno domini 1548 k. 2
Oprawa w pergamin pokryty pismem XIII w., przysposobiony na okładce ok. 1585 r. przez zagięcie brzegów i przyszycie doń bloku z prowadzonymi na składkach papieru notatkami
Keywords: komentarze