Willirama parafraza ``Pieśni nad pieśniami.'' Fragment z 2 pergaminowych pasków i 2 perg. wycinków
Komentarz do Canticum canticorum
Poszczeg. fragmenty mają rózne formaty: 1a: 190x92 mm, 1b: 184x88 mm, 2a: 190x88 mm, 2c: 50x38 mm, 2d: 50x36 mm
Keywords: Literatura łacińska