[Gazety pisane z Warszawy od 3 stycznia 1786 do 26 grudnia 1787 r.] (1786)
Wiadomości z Warszawy, 9.08.1786, k. 63-64
K. 193-196 (gazety z 14 i 21 listopada 1787) wszyte odwrotnie (do góry nogami) pomiędzy gazetami z grudnia. Na odwrócone karty naniesiono właściwą foliację.
Keywords: Gazety rękopiśmienne