Pobożnego Ewangielika do Braciey swey tegosz wyznania Narodu Polskiego y Litewskiego napominanie y przestroga
Na k. 1 notatka z XVII w.: ``Pobożnego Ewangelika do braciey tegosz wyznania [...] ręką P. Kochlewskiego spisana''.
Mf 1075
Keywords: Protestantyzm; Polska; Ewangelicyzm reformowany; Publicystyka polska