Wiadomości o rewolucyi perskiej
Wiadomości o rewolucyi perskiey opisane [...], k. 17-118v.
od W. X. Taddeusza Krusińskiego SJ missyonarza w Ispahan i od innych zebrane.
Keywords: historiografia; Historiografia polska; Persja; władcy