"Prawa y |Artykuły Ormian Lwowskich z łacińskiego oryginału pilnie na polski język przełożone roku 1601 a przepisane przez [...] Jakoba Wartanowicza, starszego praw Ormian lwowskich [...] 1658 [...]." (1658)
"[...] Konfirmatia Króla Jego Mci [...] 1519 [...]" k. 14-17
k. 81-84, 114-118 puste
Keywords: Sądownictwo; Ormianie; Prawnicy; Prawo międzynarodowe; Prawo; Miasta; Lwów (Ukraina); Prawa miejskie 17 w.