``Jus Culmense ex Novissima Statuum terrarum Prussiae revisione [et] iusto ordine digestum''
``De uarÿs sigillis. Cap[ut] 16.'' k. 7v
pap. ze śladami zniszczeń o regularnych kształtach
Keywords: Prusy Królewskie; kodeksy prawnicze 17 w. Prusy Królewskie; Prawo chełmińskie 17 w. Prusy Królewskie; taksa sądowa 17 w. Prusy Królewskie