Ius Culmense Emendatum
``Caput 8. De Praetoris absentis succedaneo'' k. 41
zachowana oryg. foliacja rozpoczynająca się od k. 4, z czego wynika, że brak pierwszych trzech kart, które zawierały zapewne ``Liber primus''; przerwa w foliacji także pomiędzy kartami 52 a 57 (brak kk. 53-56, obecnie między kk. 49v a 50)
Keywords: Prusy Królewskie; Prawo chełmińskie 16-18 w. Prusy Królewskie