Kod[eks] Karnkowskiego, t. X. r. 1528" - Chłapowski, Kazimierz; Biblioteka Kórnicka (1870)
Wykaz dokumentów w rkps. Biblioteki Kórnickiej 220 sporządzony przez Kazimierza Chłapowskiego.
Dawna sygn. AB 122