Kod[eks] Sapieżyński, t. VII (1), r. 1528" - Chłapowski, Kazimierz; Biblioteka Kórnicka; Biblioteka Raczyńskich (Rogalin) (1870)
Wykaz dokumentów w rkps. bibl. Raczyńskich w Rogalinie sporządzony przez K. Chłapowskiego.
Dawna sygn. AB 123
Keywords: Rogalin; biblioteka Raczyńskich