Spis dubletów działu matematycznego Biblioteki Kórnickiej - Sempiński, Franciszek; Biblioteka Kórnicka (1885)
Spis sporządzony przez Franciszka Sempińskiego w październiku 1885 r., na k. rubrykowanych ołówkiem. Obejmuje 121 pozycji numerowanych, podając ich autora, tytuł, ilość tomów, format oraz miejsce i rok wydania
Keywords: Dublety - spis