Scenariusz wystawy w Muzeum Narodowym w Poznaniu - 150 lat Biblioteki Kórnickiej (1978) - Polska Akademia Nauk Biblioteka Kórnicka; Muzeum Narodowe (Poznań) (1978)
Ramowy scenariusz wystawy ``150 lat Biblioteki Kórnickiej'', k. II-VII.
Keywords: Poznań; Muzeum Narodowe; Biblioteka Kórnicka - jubileusz; Wystawy; 150-lecie Biblioteki Kórnickiej