Scenariusz wystawy w Muzeum Narodowym w Poznaniu - 150 lat Biblioteki Kórnickiej (1978) - Polska Akademia Nauk Biblioteka Kórnicka; Muzeum Narodowe (Poznań) (1978)
Ramowy scenariusz wystawy "150 lat Biblioteki Kórnickiej", k. II-VII.
Kosman Marceli : Obchody jubileuszowe 150-lecia Biblioteki Kórnickiej. [w:] |Pamiętnik Biblioteki Kórnickiej. Z. 17:1981.
Keywords: Poznań; Muzeum Narodowe; Biblioteka Kórnicka - jubileusz; Wystawy; 150-lecie Biblioteki Kórnickiej