Katalog biblioteki T. Żebrawskiego nabytej przez Bibliotekę Kórnicką r. 1869 - Żebrawski, Teofil; Biblioteka Kórnicka (1869)
Katalog książkowy:
5 woluminów: katalogi kartkowe (wol. 1-2 - sygn. AB 319 i AB 320) oraz katalog kartkowy (wol. 3-5 - sygn. AB 321, AB 322, AB 323); I: 54 s.; II: 54 s.; III: 1-530 k.; IV: 531-1070 k.; V: 1071-1618 k.
Keywords: Katalog biblioteki T. Żebrawskiego; Katalogi; Inwentarze