Acta Tomiciana`` t. IX, wyd. II - Celichowski, Zygmunt; Działyński, Jan Kanty; Działyński, Tytus; Biblioteka Kórnicka (1869)
1) Przedmowa. Fragment przedmowy pisanej przez J. Działyńskiego (w wielu red., nie druk.), k. I-XXXIV. - Odpis dedykacji Tytusa Działyńskiego dla syna Jana z t. I ``Tomicianów'', k. XXXV. - Przedmowa Z. Celichowskiego do II wyd. t. IX (dr. korektowy z poprawkami J. Działyńskiego), k. XXXVI-XXXVIII
2 woluminy; sygn. AB 160 i AB 161; - I: XXXVIII, 515; II: 36 k.
Keywords: Wydawnictwa; Wypisy