Kawiarnia Literacka w Poznaniu (1987-1988) - Kawiarnia Literacka (Poznań) (1987)
Wycinki prasowe i materiały dotyczące działalności Kawiarni Literackiej w Poznaniu (1987-1988) k. 1-9
Informacje i materiały dotyczące likwidacji Kawiarni Literackiej.
Keywords: Bitwa o Poznań (1945); Pisarze polscy; archiwa prywatne; Poezja polska; Poznań (woj. wielkopolskie); Kawiarnia Literacka