Klub Międzynarodowej Prasy i Książki w Jeleniej Górze [korespondencja, działalność, współpraca 1984] - Klub Międzynarodowej Prasy i Książki (Jelenia Góra) (1984)
Klub Międzynarodowej Prasy i Książki w Jeleniej Górze [korespondencja, działalność, współpraca 1985] k. 1-13
c 2001 650
Keywords: Poezja polska; Poezja; Pisarze polscy; archiwa prywatne; Listy polskie; Jelenia Góra (woj. dolnośląskie); Klub Międzynarodowej Prasy i Książki