Towarzystwo Przyjaciół Jeleniej Góry [korespondencja, działalność 1976-1984] - Towarzystwo Przyjaciół Jeleniej Góry (Jelenia Góra); Wrzesień Jeleniogórski (Jelenia Góra) (1976)
Towarzystwo Przyjaciół Jeleniej Góry; Wrzesień Jeleniogórski [korespondencja, działalność 1976-1984] k. 1-18
c 2001 650
Keywords: Jelenia Góra (woj. dolnośląskie); Towarzystwo Przyjaciół Jeleniej Góry; Wrzesień Jeleniogórski