Miejski Dom Kultury w Zgorzelcu [korespondencja, działalność 1994-1995] - Jędrzejczyk Poetka, Anna; Centrum Rekreacji i Kultury. Klub Literacki (Karpacz); Inspiracje. Klub Literacki Miejskiego Domu Kultury (Zgorzelec); Miejski Dom Kultury (Zgorzelec) (1994)
Miejski Dom Kultury w Zgorzelcu [korespondencja, działalność 1994-1995] k. 1-12
c 2001 649
Keywords: Zgorzelec (woj. dolnośląskie); Miejski Dom Kultury; Karpacz (woj. dolnośląskie); Centrum Rekreacji i Kultury. Klub Literacki; Inspiracje. Klub Literacki