Wycinki prasowe (1989) (1989)
Wycinki prasowe 1989 k. 1-6
Wycinki prasowe dotyczące twórczości i działalności Łucji Danielewskiej - wiersze, wywiady, informacje o nowościach wydawniczych, mini recenzje, zapowiedzi (różne języki).
Keywords: Literatura polska; Poezja polska; Pisarze polscy; archiwa prywatne