Wycinki prasowe (1998-1999)
Wycinki prasowe 1998-1999 k. 1-28
Wycinki prasowe dotyczące twórczości Łucji Danielewskiej - wiersze, wywiady, informacje o nowościach wydawniczych, mini recenzje, zapowiedzi (różne języki).
Keywords: Literatura polska; Poezja polska; archiwa prywatne; Pisarze polscy