Międzynarodowy Listopad Poetycki 1984-1988 (1984)
Międzynarodowy Listopad Poetycki 1984-1988 (25) k. 1-25
Wycinki prasowe, programy, listy uczestników, zaproszenia dotyczące Międzynarodowego Listopada Poetyckiego 1984-1988.
Keywords: Poezja polska; konkursy i festiwale; Listy polskie; Pisarze polscy; archiwa prywatne; Poezja; Poznań (woj. wielkopolskie); Międzynarodowy Listopad Poetycki