Mapa lotnicza Polski: ark. 6 Łódź - Zarząd Ruchu Lotniczego i Lotnisk Komunikacyjnych (Sztab Generalny WP, 1976)
[Verso:] Znaki umowne dla mapy lotniczej Polski.
Na lewym marginesie fioletowym drukiem współrzędne najwyższego wzniesienia na mapie.