Stalin: dwór czerwonego cara - Montefiore, Sebag ("Magnum", 2004)
Zawiera drzewo genealogiczne Stalina
Simon Sebag Montefiore ; tłum. Maciej Antosiewicz.
Keywords: ZSRR; polityka; polityka wewnętrzna; historia