Stefan Żeromski "Sułkowski": tragedia ; [program teatralny] ; sezon 1968-69 - Teatr Dramatyczny (Wałbrzych) (Państwowy Teatr Dramatyczny w Wałbrzychu, 1969)
Program 31.
red. Bogdan Bąk ; Państwowy Teatr Dramatyczny w Wałbrzychu.
Keywords: Tragedia polska; Teatr polski; repertuar