Michał Lermontow ``Maskarada'': dramat w 4 aktach ; [program teatralny] ; sezon 1968-69 - Teatr Dramatyczny (Wałbrzych) (Państwowy Teatr Dramatyczny w Wałbrzychu, 1969)
Program Nr 33.
red. Bogdan Bąk ; Państwowy Teatr Dramatyczny w Wałbrzychu.
Keywords: Dramat rosyjski; Teatr polski; repertuar