Sylwetki aresztowanych przywódców związkowych - Wawrzyniak, W.; Radio Free Europe (s.n.], 1984)
Zawiera biogramy: Andrzeja Gwiazdy, Karola Modzelewskiego, Jana Rulewskiego, Grzegorza Palki, Andrzeja Rozpłochowskiego, Seweryna Jaworskiego, Mariana Jurczyka.
oprac. na podst. audycji Radia Wolna Europa przygotowanych przez W. Wawrzyniaka.
Keywords: biografie