Krzysztof Kieślowski 1941-1996: in memoriam - Paciarelli, Dorota M. (Polski Instytut Sztuki FilmowejSkorpion, 2006)
Na s. 56-70 filmografia reżysera, s. 71 - ważniejsze nagrody
[red. Stanisław Zawiśliński ; konsultacja Dorota M. Paciarelli ; projekt i oprac. graf. Darek Pepłoński].
Keywords: twórczość; Film polski; historia; Reżyserzy; Polska