Kuchnia dwudziestolecia : co i jak jadano /

Library catalog
Nowe Druki
Download bibliographic description

Description

  • Author: JEŻ, Agnieszka.
  • Title: Kuchnia dwudziestolecia : co i jak jadano / Agnieszka Jeż.
  • Publication: Warszawa : RM, cop. 2016.
  • Physical Description: 182, [1] s. : il., fot., portr. ; 24 cm.
  • Language: pol
  • Subject :
    • Gastronomia 1918-1939 r. Polska
    • Kultura stołu 1918-1939 r. Polska
    • Wydawnictwa popularne.

MARC

  • 001 a BK
  • 008 a 2017
  • 020 a 9788377732946
  • 041
    0
     
    a pol
  • 080 a 640.43/.44
  • 080 a 392.8(438)
  • 100
    1
     
    a JEŻ, Agnieszka.
  • 245
    1
    0
    a Kuchnia dwudziestolecia : b co i jak jadano / c Agnieszka Jeż.
  • 260 a Warszawa : b RM, c cop. 2016.
  • 300 a 182, [1] s. : b il., fot., portr. ; c 24 cm.
  • 504 a Bibliogr. s. 181-182.
  • 650
     
    4
    a Gastronomia y 1918-1939 r. z Polska
  • 650
     
    4
    a Kultura stołu y 1918-1939 r. z Polska
  • 655
     
    4
    a Wydawnictwa popularne.
  • 920 a 978-83-7773-294-6
  • 999 a SD d 20.12.31

Dublin Core

Copies

  • Signature: 2106453