Kuchnia dwudziestolecia : co i jak jadano /

Library catalog
Books
Download bibliographic description

Description

MARC

  • 008 a 2017
  • 020 a 9788377732946
  • 041
    0
     
    a pol
  • 080 a 640.43/.44
  • 080 a 392.8(438)
  • 100
    1
     
    a jeż, Agnieszka.
  • 245
    1
    0
    a Kuchnia dwudziestolecia : b co i jak jadano / c Agnieszka Jeż.
  • 260 a Warszawa : b RM, c cop. 2016.
  • 300 a 182, [1] s. : b il., fot., portr. ; c 24 cm.
  • 504 a Bibliogr. s. 181-182.
  • 650
     
    4
    a Gastronomia z Polska y 1918-1939 r.
  • 650
     
    4
    a Kultura stołu z Polska y 1918-1939 r.
  • 655
     
    4
    a Wydawnictwa popularne.
  • 920 a 978-83-7773-294-6
  • 999 a SD d 20.12.31

Copies

  • Signature: 2106453
  • Copy location: Magazyn Druków Nowych