Kodeks smakosza : kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady sztuki dobrego życia /

Library catalog
Books
Download bibliographic description

MARC

  • 008 a 2024
  • 020 a 9788383250625
  • 041
    1
     
    a pol h fre
  • 080 a 392.8(44)
  • 080 a 641.5
  • 100
    1
     
    a Raisson, Horace Napoleon d (1798-1854).
  • 245
    1
    0
    a Kodeks smakosza : b kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady sztuki dobrego życia / c Horace Raisson ; spolszczyła Krystyna Belaid.
  • 246
    3
    0
    a Kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady sztuki dobrego życia
  • 246
    1
     
    i Tyt. oryg.: a Code gourmand : b manuel complet de gastronomie : contenant les lois, règles, applications et exem ples de l' art de bien vivre,
  • 260 a Gdańsk : b słowo/obraz terytoria, c 2023.
  • 300 a 248, [7] s. : b il. (gł. kolor.), faks., ryc. ; c 18 cm.
  • 546 a Tekst tł. z fr.
  • 650
     
    4
    a Gastronomia
  • 650
     
    4
    a Kuchnia francuska
  • 650
     
    4
    a Kultura stołu
  • 650
     
    4
    a Obyczaje towarzyskie
  • 651
     
    4
    a Francja x kultura
  • 655
     
    4
    a Poradniki
  • 700
    1
     
    a Belaid, Krystyna. e Tł.
  • 920 a 978-83-8325-062-5 (opr. twarda)
  • 999 a ŁF d 24.03.13

Copies

  • Signature: 182465
  • Copy location: Magazyn Druków Nowych